مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اینترنتی از کارت بانکی

با سلام بنده امشب 16فروردین 1403برام پیامکی از طرف برادرم اومد که آیا پول معیشتی 1403رو گرفتین اگه نه وارد لینک بشین و دریافت کنید بعد از وارد شدن نوشته بودن مبلغ5000تومن بابت فلان چیز پرداخت کنید تا پول معیشتی به حساب شما واریز شود بنده تا خواستم مبلغ درخواستی رو انجام بدم ورمز پویا رو زدم مبلغ 8میلیون از حسابم خارج کردن آیا امکانش هست بتونم این پول رو برگردونم به حسابم ممنون از راهنماییتون.درضمن بعد اینکه حسابم خالی شد برای تمام مخاطبینم همون پیام انتقال یافت

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با شکایت در دادسرای جزائم اینترنتی و پیگیری از طریق پلیس فتا در خصوص این کلاهبرداری اقدام نمایید.