مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری زن مطلقه

باسلام و احترام بنده 13 ساله که از همسرم جدا شدم و یک دختر 26 ساله مجرد و یک پسر 18 ساله مشغول به تحصیل دارم
و 14 سال هم هست که در یک شرکت مشغول کارم و بچه ها تو بیمه تامین اجتماعی تحت تکفل خودم هستم خواستم بدونم که بیمه بیکاری متاهل بهم تعلق میگیره یا مجرد با وجود اینکه بچه به سن قانونی رسیدن و از حضانت پدر مادر خارج شدند بیمه بیکاری متاهل تعلق میگیره یا مجرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید