مشاوره حقوقی رایگان - خسارت احتمالی

با عرض سلام و خسته نباشید.
یه پرونده حقوقی دارم طرف مقابل عملیات اجرایی بنده رو توقیف کرد و ملکی برای خسارت احتمالی در اجرای احکام توقیف کرده بود بعد از رای قطعی بنده درخواست خسارت از منبع تامین خسارت دادم مبلغ خسارت معلوم شد رای قطعی شد اجراییه صادر شد الان متوجه شدم قاضی ملک توقیفی را ازاد کرده و به بنده میگه برید حساب وووووتوقیف کنید
از قاضی پرسیدم چرا ملک ازاد شده میگه شما باید نامه کتبی می‌آوردید و می‌گفتید این ملک ازاد نشه!!!
درخواست خسارت بنده داخل همون شعبه ثبت شده شماره پرونده اجرایی و دادنامه ها نیز مطرح شده 4 روز بعد از رای قطعی درخواست دادم آیا کار قاضی قانونی هستش ؟
بنده باید چکار کنم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تخلف قاضی محرز نظر میرسد و احتمالا اشتباها اقدام به آزادی ملک نموده است، حق پیگیری و نوقیف همان مال را دارید