مشاوره حقوقی رایگان - تمدید نکردن قرارداد کاری با سابقه ده سال

با سلام .بنده بهیار اورژانس یک کلینیک پزشکی ، در یکی شرکت تابع سازمان آب و برق خوزستان میباشم و بعد از ده سال سابقه کاری به بنده نامه پایان کار دادن و گفتن قراردادت تمدید نمیشه.بعد از پیگیری و رایزنی بازهم مدیرعامل از تمدید قرارداد اینجانب جواب مثبت نمیدهد و نمیگذارد بنده به کار برگردم . آیا اگه به اداره کار شکایت کنم و یا دیوان عدالت به بنده رای بازگشت به کار میدهد؟الان یک ماهه بیکار شدم و همچنان رایزنی میکنم ولی جوابی دریافت نمیکنم ممنون میشم راهنماییم کنید که از چه راهی میتونم جواب بگیرم .ممنون از شما

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید اقدام کنید لکن اطهار نظر دقیق مستلزم بررسی دقیق مدارک و قرارداد است