مشاوره حقوقی رایگان - نوع بیکاری

سلام و خسته نباشید
باتوجه به اینکه محل کار و دفتر مرکزی شرکت دو استان متفاوت است در تاریخ 19 اسفند 1402 برای اینجانب قرارداد بدون و مهر امضا ارسال نمودند، اینجانب روز بعد امضا نموده و همراه رسید های ماه قبل و جاری برای شرکت ارسال نمودم.
در تاریخ 26 اسفند به اینجانب اطلاع دادند عدم تمایل همکاری باتوجه به رسیدند به تارگت که در قرارداد قید نشوده و هرتایمی خودشان تارگت را تعیین نموده و همچنین شرکت پخش مستقبم از طریق ب. انجام نمیشود و مشکلات شرکت های واسطه باعث افت میشود .
و همچنین در فرم بیمه بیکاری میتوانم عدم تارگت قید شده در قرارداد باعث این اتفاق شده را بیان نمایم؟؟ تا پورسانت و دیگر عوامل را پرداخت نشده را مطالبه نمایم؟

برای شکایت در فرم بیمه بیکاری
اخراج یا اخراج در اثنای قرارداد ذکر نمایم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به اداره کار مراجعه و طرح دعوی نمایید