مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

سلام من در کودکی پدرم را از دست داده ام و پسر بزرگ خانواده محسوب میشدم به علت تاخیر برای گرفتن معافیت کفالت به سربازی رفتم در سال 90 ولی به دلایلی نتوانستم به خدمتم ادامه دهم ولی در سال 95 دوباره به خدمتم ادامه دادم ولی باز در اواخر خدمتم دیگر نتوانستم ادامه دهم حالا سوالم اینه میتونم برای خرید خدمت اقدام کنم یا نه من متولد 64 هستم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دولت فعلاً تصمیمی برای جریمه یا فروش خدمت سربازی ندارد. شاید سالهای آینده داشته باشد........