مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

با سلام و خسته نباشید
من حدود یک سال پیش به معرفی یکی از دوستان یه مبلغی رو به یه نفر دادم که برام ترید کنه و قرار شد من اون مبلغ رو در حساب ارزی خودم واریز کنم و رمز رو به ایشون بدم تا ایشون برام معامله بزنه و مقرر شد که ایشون شصت درصد و من چهل درصد سود برداشت کنیم،تو همون ماه اول یه مبلغی سود کرد و سود طبق قرار تقسیم و به حساب ایشون واریز شد
ضمنا بیست درصد ضرر حساب هم مقرر شده بود
بعد از یه مدتی حساب رفت تو ضرر و از جایی که بیست درصد ضرر مشکلی نداشت حساب همچنان فعال بود و به محض اینکه حساب از بیست درصد ضرر بیشتر شد من به ایشون گفتم حساب رو برداشت بزنه ولی ایشون گفت مشکلی نداره و حساب بالا میاد و تا جایی که حساب تو یه تایمی که بنده آنلاین نبودم صفر شد و قرار شد ایشون با کسر اون بیست درصد ضرر مابقی اصل پول منو بده که الان با گذشت یک سال و کلی ضرر و زیان من هنوز حتی یک ریال هم از اصل پول رو به من برنگردونن و مدام امروز و فردا میکنه
ضمنا قرارداد کتبی نداریم و فقط همون دوستم به عنوان شاهد از همون ابتدا تا همین الان هستش و یه سری پیام و ویس از ايشون دارم
حالا از شما درخواست دارم جهت شکایت و رسیدن به پولم لطف کنین و منو راهنمایی کنین
با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به قرار داد شراکت و نحوه نفع و ضرر دارد