مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تعلق عفو رهبری عید سال 99

با سلام. بنده طی یک پرونده با دو جرم به پنج سال حبس بابت یکی و به یک سال حبس بابت جرم دوم که نگهداری 8.5 لیتر مشروبات الکلی بوده محکوم شدم، با توجه به عفو رهبری عيد 99 به جرم اول بنده که پنج سال بوده عفو تعلق میگیرد اما اجرای احکام مدعيست که بخاطر وجود آن یکسال حبس و مشروبات الکلی بودن جرم به بنده عفو تعلق نمیگیرد. خواهشمندم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به حکم عفو رهبری مراجعه نمایید آنجا دقیقا تصریح شده است