مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین با رای حداکثر مشکلی داره؟

با سلام بنده مدیر ساختمان هستم با مشورت در گروه واتساپ از همسایه ها رای حداکثری برای خرید دوربین و نصب آن در پارکینگ گرفتم و دوربین هم نصب کردیم و تصویر دوربین را به 4 نفر روی گوشی دادم البته اعلام کردم که هر کی تصویر میخواد بگه براش نصب می کنم اما یک مستاحر ناراضی هست آیا این کار من جرم هست آیا نصب دوربین نیاز به موافقت همه مالکین دارد یا رای حداکثری کفایت می کند آیا باید رضایت مکتوب باشد یا بصورت لفظی کفایت می کند آیا نصب دوربین روی گوشی اهالی جرم هست یا خیر؟ دوربین فقط در پارکینگ نصب هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
بر اساس قانون نصب دوربین در ساختمان، استفاده از دوربین مدار بسته در مشاعات از جمله راه پله، حیاط ، پارکینگ و.. مجاز است. همچنین در صورتیکه در یک ساختمان مسکونی دوربین مدار بسته نصب می کنید باید با نصب اعلان به ساکنین اطلاع دهید که در این مکان دوربین مداربسته نصب شده است. در رابطه با قانون نصب دوربین در آپارتمان هم باید گفت نصب این دوربین ها در مجتمع های مسکونی باید به اطلاع و تایید کتبی تمامی ساکنین برسد، در غیر اینصورت نصب دوربین در مشاعات جرم است. همچنین؛ مخالفت با نصب دوربین مدار بسته در آپارتمان توسط حتی یک نفر از ساکنین ساختمان، باعث ایجاد منع قانونی برای نصب دوربین می شود و فرد ناراضی می تواند نسبت به شکایت نصب دوربین در مشاعات بدون اطلاع قبلی اقدام کند.