مشاوره حقوقی رایگان - آیا اظهارات در جواب به اظهارنامه اقرار محسوب میشود؟

با سلام
شخصی بعنوان مدیر ساختمان شکایت مطالبه وجه شارژ کرده است. در جلسه رسیدگی حضور نداشته و فقط یک رونوشت غیر مصدق صورتجلسه ساختگی ارسال نموده است. در صورتیکه قبلاً در جواب به اظهارنامه ای اظهار داشته که در تاریخ صورتجلسه ارسالی، هیئت مدیره ای وجود نداشته است. با وجود انکار کپی های ارسالی و حتی انکار برگزاری انتخابات قانونی و ارائه اظهارنامه اقرار نامبرده مبنی بر عدم وجود هیئت مدیره، شورا رای به نفع وی صادر نموده است. دادگاه تجدیدنظر هم بدون توجه به موارد پیش گفته و بدون توجه به مطالبه اصول اسناد رای را تایید کرده است.

اساتید محترم حقوق لطفاً راهنمایی بفرمایید، آیا این نحوه رسیدگی قانونی است و چه اقدامی باید انجام داد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.رای قطعی قابلیت اجرارا دارد.فقط بااعمال ماده477وتجویز اعاده دادرسی فوق العاده توسط رییس قوه قضاییه ورسیدگی ونقض رای توسط شعبه دیوان عالی کشور,می توان جلوی اجرا راگرفت .