مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند (اغفال) خیار رویت

سلام بنده مستاجر و ساکن در ساختمانی هستم که مالکش آن را چند طبقه ساخته و اجاره میده که بنده
2 سال است که در آنجا ساکن هستم و سال اول که من شهرستان بودم و پل رهن و اجاره مورد نیاز را برای مادرم فرستادم که ایشان عقد قرارداد نمود به نام من که سال بعدش هم باز در بنگاه تمدید قرارداد کردیم که مبلغ بیش از عرف به رهن و اجاره اضافه کرد و بنده هم تقدیم کردیم اما منزل اصلا امکانات سرمایشی ندارد و فاقد پارکینگ هم هست اما مهمتر از همه به صورت اتفاقی متوجه متن قرارداد اجاره نامه شدم که قید شده به مساحت 100 متر که مبلغ رهن و اجاره هم با توجه به این مساحت حساب شده در صورتی که حدودا 55متر مساحت دارد آیا این موردرامیشه محل اشکال دانست و پیگیری حقوقی کرد یا خیر
ممنون از راهنمایی حقوقدانان دادراه