مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

من مالک هستم و مستاجر تمدید کرده اما الان یک ماهی ازش خبر نبوده و الان تازه برادراش زنگ میزنن و میگن در شرایطی هست نمیتونه بیاد، یکیشون میگه بیمارستان ، یکی میگه تیمارستان و ... و واقعا نمیدونم راست میگن یا نه و میخوان کلید ساز بیارن و در رو باز با کنن و وسایل و مدارکش رو ببرن ، الان نمیدونم که باید اجازه بدم بیان یا نه ؟ نگرانم از این که فردا اگر مستاجر پیداش شد میتونه شکایت کنه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به هیچ عنوان اجازه ندهید که شخصی غیر از مستأجر وارد خانه شود؛ چرا که مستأجر فردا روز می‌تواند در این ارتباط از شما شکایت نماید.