مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام بعد از ازدواج همسر بنده یه خودرو با وام ازدواج بنده خریداری کردند ولی به نام پدرشون زدن الان با توجه به اینکه اون ماشین با وام ازدواج من خریداری شده میتونم شکایتی مطرح کنم که بتونم ثابت کنم مال شوهرم اون خودرو و توقیفش کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ثمن خودرو به واسطه وام ازدواج شما خریداری شده است و به نوعی خودرو به همسرتان هبه شده است و قبل از انتقال خودرو به پدرشوهرتان امکان رجوع از هبه وجود داشت.
هم‌اکنون شما بابت مبلغ وام علیه همسرتان می‌توانید اقامه دعوی نمائید.