مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت

سلام
بنده ماشین کوئیک 1400دارم،درب خونه داخل کوچه پارک بود و خودرو تیبا با ماشین بنده برخورد کرده و درب عقب و جلو، ستون، رکاب، سپر وگلگیر سمت شاگرد و رینگ سمت شاگرد که باعث شده فرمون کمی سفت بشه و همچنین گلگیر سمت راننده بعد از برخورد به دیوار کم خراب شده ولی سمت شاگرد کلا داغونه در حدی که دربها باید عوض بشن،
میخواستم ببینم حدودا چقدر خسارت افت قیمت به ماشینم تعلق میگیره؟ شاسی ماشین هم از ناحیه وسط دربها ضربه خورده؟ بی زحمت راهنمایی ام کنید، چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان خسارت افت قیمت خودرو در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری می‌باشد.