مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام وقت همه بزرگواران بخیر
برج 12 ماشینی از بنگاه خریداری کردیم و این ماشین ب ما گف مدارک تکمیل هست بعد پرداخت کامل پول مدارک کامل بهتون داده میشهفقط ی دونه کارت ماشبن داد کارت سوخت و بیمه نامه حتی بهمون نداد حالا بعد یکماه صاحب ماشین اصلی بهمون زنگ زده ک من این ماشبن رو فک پلاک کردم و بنگاه 50 میلیون قراره بهم بده و نداده و منم وکالت ب شما نمیدم بنظر شما الان ما باید چکار کنیم با این مشکل پیش اومده و اینم بگم هنوز ما دوتا چک دیگه داریم ک مبلغ 50 تومن میشه ک قراره پرداخت کنیم چک دادیم برا برج 2 و 3

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم خود را ملزم به انتقال سند مال منقول نموده و مطالبه خسارت نیز مطرح نمایید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند دهید مگر اینکه شرط فسخ در قرارداد باشد و بخواهید اعمال کنید که باید دادخواست اعلام فسخ قرارداد و استردادچک و دستور موقت مبنی بر مسدودی حساب دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به دادگاه ارایه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید دادخواست الزام تعیین نمایید لیکن اینکه به طور قطع و یقین چه اقدامی برای شما نتیجه دار است نیازمند برسی قولنامه و شرایط آن است تا بتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بیع نامه شما را باید رویت کنیم ببینین طرف قرارداد شما چه کسی است