مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست بدوی بر علیه مالک دعاوی مالی منقول اثبات عقد اجاره شفاهی

مغازه ای به صورت شراکت نامه محضری به شخصی واگذار کرده ام و درسند محضری قید شده که مغازه دارای دکوراسیون بوده است ودرپایان قرارداد باید به صورت اولیه تحویل بدهد در سند محضری طبق توافق فی مابین شرکا یک نفر به عنوان حکم و داور انتخاب گردیده که هر کدام از شرکا موارد سند را اجرا نکرد رای و حکم آن یک نفر نافذ میباشد و شخص مذکور حق هر گونه ادعا و اعتراض و دعوی در هر زمان در کليه مراجع ذیربط اعم از مراجع قضایی ،کیفری ، حقوقی و انتظامی در صحت و سلامت ،عقل از خود سلب و ساقط نموده شریک مذکور دادخواستی مبنی بر این اساس و متن که اجاره شفاهی بوده ودو شاهد معرفی کرده جهت اثبات عقد اجاره شفاهی و هزینه دکوراسیون مغازه و هدیه قرض الحسنه .ضمنا اینجانب دو شاهد معرفی شده را نمی شناسم .در پايان قرارداد شخص مذکور(شریک سرمایه گذار) که تمام مدیریت با ایشان بوده است و اینجانب در ایران نبوده ام . و شریک مذکور درپایان قرارداد و تحویل مغازه شریک مذکور اقرار نامه ای در محضر امضا کرده است که هیچ گونه حق وحقوقی نسبت به دکوراسیون مغازه ندارم .باتوجه به این عرایض ایشان ادعای دکوراسیون و بابت ودیعه قرض الحسنه مبلغ ششصد وپنجاه میلیون تومان و دعوی‌ مال منقوله و اثبات عقد اجاره شفاهی در دادخواست بدوی در دادگاه مطرح کرده است .لطفا مرا راهنمایی کنید برای رد دادخواست که آیا قبل از رسیدگی جلسه اول لایحه ارائه بدهم؟و از چه ماده های استفاده کنم از محبت شما عزیزان بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .