مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی و تجدید نظر شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

از آنجا که در موردی خاص رای بدوی از سوی شورای انتظامی نظام مهندسی استان تهران مبنی بر مجازات شرکت مهندسین مشاور بوده است لذا درخواست تجدید نظر نمودیم و شورای انتظامی نظام مهندسی کشور حکم بدوی شورای انتظامی نظام مهندسی تهران را به دلیل عدم ارایه مستندات کافی از سوی شرکت مهندسین مشاور، تایید و استوار نمود.
هم اکنون با توجه به ارایه مستندات لازم و کافی و تایید مستندات از سوی رییس نظام مهندسی در جلسه حضوری با ایشان، برای دادگاه در کجا می توانیم شکایت خود را نسبت به رای بدوی و تجدید نظر شورای انتظامی نظام مهندسی کشور اعلام کنیم و رای را به نفع خودمان عوض کنیم .
با تشکر از پاسخ شما .

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

سلام
باید به دیوان عدالت اداری دادخواست با مدارک و ضمائم خود را ارائه نمایید . موفق باشید