مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

باسلام
من در سال 84 از فردی پولی طلب داشتم و ایشان در ازای آن پول زمینی را در دفتر اسناد به نام من زدند
حال بعد از 20سال به آن شهر برگشتم ن سندی از آن زمین دارم و ن آن محضر را یادم می آید
آیا راهی هست که بتوانم زمین را بگیرم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات مالکیت نیاز به شاهد و یا قولنامه دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر به شکل رسمی به نام شما سند خورده باشد می‌توانید از طریق استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، اطلاعات و مشخصات زمین را دریافت بنمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت داراه مشخصات کامل زمین و پلاک ثبتی را باید داشته باشید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر سند رسمی بنام شما منتقل شده است، قابل استعلام هست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتوانید به اداره ثبت اسناد محل رجوع نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق سازمان ثبت اسناد پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات مالکیت شما نیاز بدلیل دارد