مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار بازنشسته

سلام و ارادت.برای مجتمع مسکونی می خواهیم شخص بازنشسته ای را استخدام کنیم.
آیا باید مبلغ حق بیمه را به خودش بپردازیم و یا چون بازنشسته است کلا در این زمینه نیاز به پرداخت نیست؟

2.آیا شامل سنوات و پایه سنوات هم می شود؟ یا نیازی به پرداخت اینها نیست

3.آیا حقوق و عیدی باید مطابق اداره کار پرداخت شود،یا می توان توافقی قرارداد بست؟

ممنونم،لطفا هر3 سوال را پاسخ دهید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سنوات ، عیدی ، پاداش و ... باید مطابق با قانون کار پرداخت شود