مشاوره حقوقی رایگان - سنوات سرایدار

با سلام. مدت 8 سال است خانواده ای را در سرایداری مستقر کرده ایم. شرط سرایدار از ابتدا این بود که خارج از منزل کار کند و فقط نظافت ساختمان را انجام دهد. ضمنا قرار بود خانم او هم در واحدها کار کرده و دستمزد بگیرد. اما مدتی است با وجود تعداد کم واحدها و سادگی کار نظافت؛ ایشان وظایفش را به خوبی انجام نمی دهد و همسرش هم در خانه ها کار نمی کند. ظاهرا قصد ایشان ایجاد نارضایتی است تا اخراج شود و مطالبه سنوات کند.
با توجه به اینکه خانواده 4 نفره در ساختمان ساکن بوده و هزینه ای برای آب و برق و ... نپرداخته و علاوه بر دریافت حقوق ماهیانه و عیدی بیشتر از عرف محل؛ درآمد بسیار بیشتر از سرایداری هم از کار بیرون داشته است ایا به ایشان سنوات تعلق می گیرد؟ اگر تعلق بگیرد پس تفاوت ایشان با سرایدار تمام وقتی که شغل و درامد دیگری نداشته چیست؟ با ایشان توافق کتبی نداریم و بیمه هم با خود او بوده است. با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم انجام تعهدات خویش سنوات تعلق نخواهد گرفت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام و شکایت خود را ثبت و سپس از طریق اداره کار روند را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سرایداران محترم از تمام حقوق مالی برخوردارند