مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه برای ازدواج مجدد

سلام. همسر بنده اجازه ازدواج مجدد در محضر داده بود که با نظر دادگاه رای ازدواج مجدد برام صادر شده و بخاطر عدم حضور همسرم در دادگاه بیست روز مهلت واخواهی داده. یعنی تا لیست روز باید دوباره منتظر بمونم برا ازدواج مجدد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تا قطعیت حکم یعنی 20 روز واخواهی و 20 روز اعتراض منتظر بمانید

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

بله تا زمانی که حکم قطعی نشده و اجرائیه صادر نشده است نمی توانید ازدواج کنید و در صورت ازدواج و عدم ثبت آن شما مسئولیت کیفری دارید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله عجله نکنید تا مدت زمان قانونی سپری شود

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام بله باید رای قطعی بشه تا ازدواج کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست 44 روز از زمان ابلاغ حکم بگذرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی شکیبا باشید تا رأی دادگاه قطعی شود و سپس اقدام بنمائید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تا زمانی که رای قطعی دادگاه صادر نشده باشد شما حق ازدواج مجدد ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید صبر کنید مهلت واخواهی و تجدیدنظر خواهی تمام شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای شما هنوز قطعی نشده است باید مهلت اعتراض سپری شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید رای قطعی شود و مهلت اعتراض همسر شما اعم از مهلت واخواهی و یک مهلت بیست روزه دیگر بابت تجدید نظرخواهی تمام شود تا بتوانید اقدام کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله بیست روز برای واخواهی و بیست روز برای تجدیدنظر خواهی

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تا قبل از سپری شدن مدت زمان واخواهی و تجدید نظر خواهی و قطعی شدن رای نمی توانید مجددا ازدواج کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مهلت تجدید نظر منقضی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید قطعی شود رای تا قبل از قطعیت حکم رای صادره نمی‌توان اجرا کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حکم غیابی دادگاه 20 روز پس از ابلاغ قابل واخواهی می‌باشد. پس از رسیدگی به واخواهی و صدور حکم 20 روز پس از ابلاغ نیز قابل تجدید نظر می‌باشد.
تا قطعیت یافتن حکم دادگاه ازدواج مجدد می‌توانید انجام دهید