مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

با سلام. بنده یک خودرو ثبت نامی خریداری کردم پولش رو پدرم بهم داد و گفت برای خودت ولی الان که خودرو را تحویل گرفتم پدرم میگویید پولم را میخواهم باید بهم پس بدهی الان از من شکایت کرده آیا می‌تواند پولی که به بنده داده را پس بگیرد ما قراردادی بین هم ننوشته ایم با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ادله ای داشته باشد مبنی برواریز پول بله ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر شما اگر بتواند ثابت کند که مبلغ را به شما قرض و امانت داده می‌تواند آن را مطالبه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله رابطه‌های حقوقی ارتباطی به خویشاوندی نداره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول بله
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
در واقع پدر شما ماشین را برای شما خریده چون پولش را پرداخت نموده ،بنابراین هبه محسوب میشود و طبق قانون اگر پدری به اولاد خود هبه کند نمیتواند از ان رجوع کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
مگر ادعا کنید هبه بوده که قابلیت رجوع ندارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حالت عادی می تواند پول را از شما پس بگیرد مگر اینکه اثبات کنید به عنوان هبه به شما بخشیده شده و هبه به فرزند غیر قابل رجوع است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می‌تواند پول خود را مطالبه نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدارکی مبنی بر تحویل و واریز پول به حساب شما یا شرکت دارد ، بله شما می‌بایست پول را به ایشان مسترد نمایید