مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

با سلام من مدت یک سال است کارمند پیمانی دانشگاه هستم و مدت بالغ بر سه سال شرکتی هم بودم در دانشگاه. آیا میتوانم به بانک یا اداره تامین اجتماعی انتقال دائم شوم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان های مربوطه پیگیری کنید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
باموافقت ادارات مبداء ومقصد و درچارچوب آیین نامه شرایط انتقال کارکنان دولت امکان پذیرمیباشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مبدا و مقصد موافقت نمایند قوانین نیز رعایت شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در صورت موافقت بانک یا تأمین اجتماعی و موافقت دانشگاه ، امکان پذیر است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت موافقت مبدا و مقصد و رعایت قوانین