مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از آموزش پرورش به بهداشت

با سلام من استخدام رسمی آموزش پرورش هستم آیا میتونم به شبکه بهداشت انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ادارات مبدا و مقصد پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام،،،
با عنایت به مفاد بخشنامه شماره 3807/91/200 مورخ 17/02/1391 در رابطه با امکان انتقال کارکنان دولت، امکان انتقال شما در صورتیکه مشمول قوانین کارکنان دولت باشند ، وجود دارد ، امکان انتقال کارکنان رسمی و پیمانی سازمانهای دولتی از یک استان به استان های دیگر به جز شهرها وشهرستانهای استانهای تهران والبرز وجود دارد و صرفا کارمند زن متاهل می تواند به تبعیت از همسر منتقل گردد با عنایت به حفظ بنیان خانواده و آموزش های دینی لذا پیشنهاد میشود با ارایه دلایلی چون سکونت و کفالت از مادر یا ... پیگری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت موافقت ارگانهای مبدأ و مقصد ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ادارات مبدا و مقصد پیگیری کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه خیر