مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام
از بنده در تاریخ 1402.09.24 یک گوشی سرقت شد که چند روز بعد دزد دستگیر و به سرقت در آگاهی جنت آباد اعتراف نمود. اظهارات شهود اخذ و پرونده تکمیل شد. آگاهی اعلام کرد که کار پرونده تمام شده و باید منتظر پیامک دادگاه باشم اما تا امروز خبری نشده.
آیا این مدت زمان طبیعی است؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید حضوری مراجعه کرده و موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اصولاً زمانبر است می‌توانید حضوراً مراجعه نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با مراجعه حضوری به آگاهی مربوطه پیگیر وضعیت پرونده شوید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای پیگیری حضورا به مرجع مربوطه مراجعه کنید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام . به آگاهی مراجعه کنید و شماره پرونده خود را بگیرید و پس از آن به دادسرای محل تشکیل پرونده مراجعه و پیگیری از شعبه دادسرا انجام پذیرد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

می توانید ابتدا از قسمت اطلاع رسانی adliran.ir وضعیت پرونده را فهمیده و اگر ابهام بود به همان شعبه دادسرا مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه خیر این مورد اصلا طبیعی نیست به شعبه دادگاه مربوطه مراجعه کنید و علت را جویا شوید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بله پرونده باید به دادسرا ارجاع شود تا مراحل بعدی آن به شما ابلاغ گردد