مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

بنام خدا ، من در سال 98/10/12 یک ملک خریداری نمودم و همان روز در دفترخانه وکالت بلاعزل و یک اقرار نامه و مبایعه نامه تنظیم کردیم و چک در وجه فروشنده صادر شده و فروشنده چک را وصول کرده و بعد از سه ماه در شهرداری دچار مشکل شدیم که مجبور به شکایت در موسسه داوری کردم و رای به نفع من صادر شد و ایشان در یک دادگاه نسبت به ابطال رای داوری شکایت کردند و خوشبختانه دادگاه شکایت فروشنده را رد کرد و دوباره پرونده رفت تجدید نظر ، بعد از یک سال ونیم ، دادگاه تجدید نظر تجدید نظر خواهی فروشنده را قبول کردن و رای به ابطال اسناد رسمی وکالت نامه ،اقرار نامه و مبایعه نامه کردن ، با دو تا شاهد که اصلا من را تا حالا هیچ ندیدند. الان تکلیف چیه ، تکلیف اون پولی که سال 98 دادم چی میشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید به علاوه خسارات و غرامات مطالبه کنید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
درصورت عدم اعتراض به دادنامه صادره ازطرق قانونی ، میتونید برای استرداد ثمن پرداختی وخسارت ناشی کاهش ارزش پولی آن به طرفیت فروشنده دعواطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان مطالبات خسارات و غرامت وجود دارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پرونده شما نیاز به بررسی مدارک و آرای صادره دارد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با بطلان بیع ، ثمن به همان میزانی که در زمان معامله پرداخت شده است به خریدار برگردانده میشود.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دادنامه و مدارک باید حتما بررسی شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. قابل مطالبه است به همراه خسارات

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اگر معامله با رای قطعی دادگاه باطل گردد فروشنده مکلف است
که بهای ملک را طبق قیمت روز پرداخت نماید

و از بابت بهای ملک ، شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .