مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت وجه در ابطال معامله محجور

سلام.پدرم چندسال پیش ملکی رو فروخته من چندسال بعد حکم حجر رو گرفتم و مشخص شد سفیه هستند و الان میخوام معامله رو باطل کنم باید پول به نرخ روز پرداخت بشود به خریدار یا این که همون وجه معامله؟
خریدار اطلاع داشته پدرم بیماری اعصاب دارد.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

حجر را از قبل از معامله دریافت کردین؟
باید به قیمت روز پرداخت نمایید.
رای وجدت رویه 811 و دادنامه شماره 733 مورخ 15/7/1393 هیات عمومی دیوان عالی کشور را مطالعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست جزئیات بررسی شود اطلاع داشته‌اند اطلاع نداشتند تمام اینها سبک و سیاق خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه ثابت بشه اطلاع نداشته در این صورت در صورت بطلان معامله می تواند به نرخ روز و طبق نظر کارشناس ثمن معامله را پس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام طبق نرخ روز میباشد _بهتراست تخصصی تر مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پول به نرخ روز و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری پرداخت خواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل مال از زمان حجر و تاخیر از زمان طرح دعوی

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون ، در صورت بطلان قرارداد ، باید بهای ملک طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری پرداخت گردد مگر اثبات گردد که خریدار به بطلان معامله علم و آگاهی داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر مطلع بوده اند قیمت به نرخ روز کارشناسی