مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

من پشت قولنامه اصلی ملک خودم کلیه حق و‌حقوق‌خودم واگذار کردم بدون قیدوشرط نوشتم بدون رقم ‌تاریخ که‌اگر پول ندهد باطل هست به صورت کلی‌نوشتم قولنامه شماره فلان در تاریخ فلان واگذار می‌شود به آقای فلانی بدون قیدوشرط بابت این‌کار هم هم‌500 میلیون پول گرفتم میتونم معامله باطل کنم یا برگردونم ملک فوق را ؟ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن قرارداد قولنامه خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قولنامه شما مورد بررسی قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد سند تنظیمی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبلغ درج نشده باشد می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی قرارداد منعقده بین طرفین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قولنامه شما مورد بررسی قرار بگیرد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بهتر است مفاد قولنامه بررسی گردد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

بدون بررسی قولنامه نمیشه پاسخ درستی داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به قصد و نیتی واقعی شما دارد . باید می نوشتید هدف شما از این کار چه بوده است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید مستندات به دقت مطالعه شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .