مشاوره حقوقی رایگان - بدهی سفته

سلام خسته نباشید. همسرم از خواهرش مبلغ 16میلیون پول گرفتن در عوضش به ایشون 32میلیون سفته دادند یعنی دوبرابر البته پولی که دادن درصدی هم هست اما الان میخواهیم پولش رو بدهیم اما حساب کتاب ایشون با همسرم یکی نیست چون قبلا هم واریزی بابت بدهیمون داشتیم چیز زیادی نمونده ولی ایشون مبلغ زیادی رو میگویند ومیگویند که حکم جلبت رو میگیرم میندازمت زندان ،قبلا هم یک بار موقعی که داشتیم پرداخت میکردیم حکم جلب گرفتند و حالا باز هم میخواهد جلب بگیرد چی کار میتونم بکنم البته ماموران یا سروان ستوان فامیل های شوهرش هستش که تو محیط شهر ما هستن زودی پای اونا رو وسط می‌کشد و پشتش به اون ها گرم هست در مورد این باید چی کار کنم یک جورایی ماموراهم کمکشون میکنن لطفاً راهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد مدارک پرداختی دادخواست استرداد سفته ها را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید سپس با دلایل و مستندات دادخواست استرداد سفته بدهید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قانونا تا میزانی که سفته صادر کرده اید مسئول پرداخت وجه آن هستید. بیش از آن نمیتوانند از شما مبلغی دریافت کنند، صدور حکم جلب بعد از رسیدگی قضایی و در مرحله اجرای حکم امکان پذیر است و اگر بر خلاف مقررات قانونی باشد یا ماموری بر خلاف حق اقدام به جلب کند میتوانید علیه آنها شکایت کیفری مطرح کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مامورین انتظامی بدون داشتن حکم قانونی قادر به انجام کاری نیستند و جای نگرانی نیست، شما می توانید دادخواست استرداد سفته ها را بدهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام با عنایت به صدرو سفته ها محکوم به مبالغ آن هستید مگر ثابت کنید که مبلغ مازاد امانت و یا ضمانت بوده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اطهارنامه بزنید و بعد اگر تاثیر نداشت دادخواست دهیذ

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
ادعای ایشون مبنی بر داشتن حکم جلب دروغ بوده و جهت ترساندن شماست .
ابتدا با ارسال اظهارنامه و رسیدهای پرداخت درخواست مطالبه سفته نمایید .
سپس منتظر بمانید اگر ایشان علیه شما در دادگاه دعوی مطرح کرد رسیدهای پرداخت خود به همراه اظهارنامه را به عنوان تسویه بدهی به دادگاه ارائه دهید .
جهت مشاوره دقیق تر تماس حاصل فرمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. دادخواست مطالبه سفته ها را مطرح کنید . از طرفی تا زمان طرح پرونده در مرجع قانونی ، جای نگرانی بابت اقدام نیروی انتظامی نیست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

دادن سفته اماره بدهی شماست، و باید خلاف این را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مبلغ سفته را پرداخت کرده اید شما باید دادخواست استرداد سفته را مطرح نمایید
و اثبات نمایید که مبلغ سفته را پرداخت کرده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این سوال شما ابعاد گسترده ای دارد که بائو تک تک این ابعاد را بررسی کنیم و سپس نظر قالب و واحد ارائه دهیم