مشاوره حقوقی رایگان - تحویل نشدن ابلاغیه به محل کارفرما

با سلام به عنوان نیروی شرکتی حدود 12سال در اداره گاز کار میکنم متاسفانه یک سال هست پیمانکار جدید اومده حقوق ، مزایا و بیمه تامین اجتماعی پرداخت نکرده و اداره هم در جریان هست که دراین مدت پیمانکار بد عهدی کرده و به تعهداتش پایبند نبوده وخود اداره به صورت جدا حقوق و مزایامون پرداخت کرده ولی حالا بابت به تعویق افتادن بیمه تامین اجتماعی و ... رفتم از دست پیمانکار در اداره کار شکایت کردم و آدرس درست پیمانکار طبق آخرین پیمان واساسنامه و ثبت شرکت ها درآوردم و درسامانه اداره کار ثبت کردم جهت ابلاغ به پیمانکار(کارفرما) اما متاسفانه الان حدود سه ماهه میروم اداره کار قسمت هیئت تشخیص جهت پیگیری میگویند هنوز ابلاغ نشده باید صبر کنید تا ابلاغ بشود و اگر ابلاغ نشود شکایت شما تجدید میشود کاش اداره کار هم ابلاغش مثل قوه قضائیه پیامکی بود . خلاصه اگر شکایت من تجدید بشود به خاطر ابلاغ نشدن به آدرس پیمانکار(کارفرما) چی کار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید پیگیری کنید تا ابلاغ انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را حضوراً پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پیگیری نمایید تا مشخص گردد که آیا شکوائیه شما ثبت شده است یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .