مشاوره حقوقی رایگان - آرزو

با سلام
من در مرداد سال 95 به یک تولد رفته بودم که 4 پسر و 4 دختر بودیمو مشروب نیز بود که ما را عصر دستگیر کردند به کلانتری بردند و آزمایش خون گرفتند و بعد بازداشت موقت شدیم با ضمانت آزاد شدیم من در پرونده مشروب که دادگاه رفتیم بدون اینکه ما را به جلسه دعوت کنند بسته شد ولی در پرونده رابطه نامشروع چند باری رفتیمو سوالاتی نیز پرسیدند و در نهایت شلاق آمد که آن را به جریمه نقدی تبدیل کرده بودند و 500 هزار تومان نفری پرداخت کردیم سوال من این بود که من در استخدام آموزش پرورش میخوام شرکت کنم ایا امکان دارد که برایم سوء پیشینه شده باشد؟

شرمنده من یک سوال دیگه ای داشتم ممنون میشم به هر دو زود جواب بدین سوال من اینه که در دفترچه استخدام آموزش و پرورش شرایطی مبنی بر اینکه عدم هرگونه ممنوعیت استخدام دستگاه اجرایی توسط مراجع قضایی و ذی صلاح، سوال من اینه که من شرایطی رو که در سوال قبلی ذکر کردم این بند مانع استخدام من میشود یا نه؟؟منظور امکان دارد دستگیری ما در دستگاه قضایی ثبت شده باشد و مانع استخدام من شود؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام مشکلی از لحاظ قانونی جهت استخدام شما وجود ندارد

یک وکیل

متاسفانه سابقه محکومیت کیفری موثر دارید و کار استخدامتان را سخت نموده