مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن 3دنگ خانه

اینجانب به مدت ده سال شبانه روزی از مادرم مراقبت کردم وایشان 3دانگ به نامم زد ..برادران شاکی شدند آیا میتوانند یک دانگ را از شکایت از من بگیرند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در کمال صحت و سلامت صورت گرفته باشد خیر

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در حالت کلی اگر ملک به نام شما شده است، خیر. مگر اینکه مراتب قانونی آن رعایت نشده باشد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر سند به نام شما تنظیم شده خیر نمی‌توانند کاری کنند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر مادر از نظر قانونی مانع محجوریت نداشته بتشند انتقال صحیح می باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد مالکیت شما دارد و ادله موجود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر درزمان حیات و در سلامت کامل عقلی انجام شده، خیر

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در زمان حیات هر شخصی میتواند هر اقدامی نسبت به مال خود انجام دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .