مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به انتقال سند و ملک توسط دیگر وراث

سلام وقت بخیر
مادری در زمان حیات خودش یک ملک از املاک هاش رو به یکی از فرزندان خودش انتقال داده.
با توجه به اینکه انتقال سند تک برگ بدون مبایعه نامه بوده، آیا توسط دیگر وراث قابل اعتراض میتونه باشه ؟
یعنی دیگر وراث میتونن به هر بهانه ای شکایت کنند از اون شخصی که به نامش شده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌تواند در زمان حیات اموال خود را به هر کسی که می‌خواهد منتقل نماید در این شک و شبهه‌ای وجود ندارد مگر اینکه عدم صلاحیت مادر تحت شرایطی اثبات شود

عقد صلح نیز می‌تواند جایگزین مناسب باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان طرح دعوا هست اما با توجه به ماده 30 قانون مدنی و اصل تسلیط فایده ای ندارد مگر ثابت کنند در زمان معامله مادر محجور بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سایر ورثه میتوانند دادخواست مطرح نمایند و باید صوری بودن انتقال سند رسمی یا حجر مادر را اثبات نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و فرض بر این است که مادر به فرزندش هبه کرده است.
و یا اینکه فرض بر این است که ثمن معامله را بخشیده است.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
پاسخ صحیح در خصوص سوال مطروحه بستگی به اقدامی دارد که سایر وراث انجام می دهند لذا باید بدوا اقدام وراث توضیح داده شود و سپس پاسخ داده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر کس در زمان حیات خود می‌تواند اموال و دارایی‌های خود را به دیگران منتقل نماید و خدشه‌ای نقل و انتقال موضوع معامله وارد نیست مگر آنکه شرایط صحت معامله مخدوش شده باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر کسی در زمان حیات خود اختیار اموال تحت مالکیت خود را دارد