مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پس از اتمام دریافت بیمه بیکاری

سلام من نهم فروردین 1403 شصت ساله شدم از حدود جهار سال پیش تا الان حقوق بیمه بیکاری دریافت کردم و الان درخواست بازنشستگی دادم بزرگواری کنید و بفرمایید با توجه به اینکه مجموع سابقه ی من با احتساب دوران بیمه بیکاری هفده سال و سه ماه میباشد، بنده با چه مبلغ ماهیانه‌ای بازنشسته میشوم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید