مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام من 42 سال پیش یه زمین 200 متری از شخصی خریدم که اون شخص هم طی یه سند واگذاری زمینش رو که در طرح کارخانه سیمان قرار گرفته بود به متراژ 500 متر به دولت واگذار کرده و 200 متر گرفته. و این 200 مترو اون شخص طی یه وکالت نامه و یه قولنامه بمنفروخته. اون 500 متر سندش ابطال نشده و این 200 متر بنام دولته و هنوز تو املاک ثبت نشده من رفتم برای این ملک 200 متری پایان کار بگیرم که برم دنبال سند اما بمن فقط یه عدم خلافی دادن از وقتی شماره اون سند واگذاری وارد سیستم شهرداری شد عوارض این زمین 200 متری به پلاک ثبتی اون زمین 500 متری میاد و در اون وکالتی که فروشنده به من داده ساخت بنا اخذ گواهی ها و مفاصاها تفکیک بنا تشریفات قانونی و امضای هرسندی در رابطه با موضوع وکالت ویژه پلاک 500 متری داده. حالا با توجه به اینکه سند اون 500 متری ابطال نشده و200 مترش مال دولته وطبق استعلام ثبت این ملک مشاعیه وتو سند واگذاری اول مشخصات پلاک 500 متری گفته شده و بعد 200 متر آیا باتوجه به توضیحاتم من مالک 500 متر زمینم؟ که 200 مترش طبق صلحی که اون شخص با راه و شهر سازی کرده سند قطعی میخوره و بقیه زمین رو دولت بدهکاره؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند تا راهنمایی دقیق حقوقی صورت گیرد.