مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه سند از شخص اول فروشنده ملک

با عرض سلام من یک قطعه زمین را به صورت قولنامه ای از اقای س. خریداری کردم و این ملک را قولنامه ای به همسرم واگذار کردم ایشان از من شکایت الزام به تنظیم سند ملک و اثبات عقد بیع و ایفای تعهد مالی کرد و قاضی حکم داده که ملک فاقد سند رسمی است و لذا گزارش اصلاحی صادر کرد و همسرم تمام خواسته های خود را مسترد کرد و در ادامه دادگاه طرفین را به صلح سازش دعوت کرده و قرار بر این شد که همسرم سند را از اداره ثبت دریافت نماید و هزینه های ان را پرداخت کند من هم متعهد شدم و قبول نمودم هزینه های دریافت سند را به همسرم پرداخت کنم ایا بنده میتوانم الان از فروشنده اول اقای س. شکایت نمایم و هزینه پرداختی بابت دریافت سند را که از دادگاه پذیرفتنم از ایشان مطالبه کنم نام این دادخواست چیست

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ابتدا اظهارنامه ای در این خصوص برای مخاطب ارسال بنمایید