مشاوره حقوقی رایگان - رفع انسداد حساب بانکی

با سلام و عرض خسته نباشید.
یک فقره چک بنده سرقت و جعل گردیده بود ، نتیجه خط شناسی هم تایید کرد که چک جعل شده ، جاعل در بازداشت هست، شکایت ما از دادگاه به دادسرا ارجاع شده و هنوز هیچ شعبه ای جدید معرفی نشده و همچنان 7 ماهه که هیچ دادگاهی تشکیل نمیشه و حساب بنده از یک سال پیش مسدود شده.آخرین شعبه ای که رسیدگی میکرد 11 بازپرسی اهواز بود.
بلاتکلیف موندیم ، از زندگی ساقط شدم ، کار میکنم و حقوق و همه چیم مسدود میشه ، یارانه ام توقیفه . متهم بازداشته و من تمام ادله مبنی بر بیگناهیمو ارائه دادم . اما حسابم بیگناه و اثبات جرم نشده مسدوده.چطور باید حسابمو باز کنم ؟کجا مراجعه کنم؟چه دادخواستی بدم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام شما به آخرین شعبه رسیدگی کننده مراجعه کن و با قاضی پرونده همین موارد رو مطرح کن پرونده زودتر رسیدگی بشه اگر پیگری نشد به سرپرست اون مجتمع مراجعه کنید