مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کاری

سلام سه ماهه با دوستم به صورت زبانی برای باز کردن مغازه شراکت کردیم الان من نمیتونم ادامه بدهم و میخوام جدا بشم ، ولی رفیقم میگه قبل از باز کردن مغازه هر مبلغی خرج شده دیگر تموم شده ، الان سود رو تقسیم میکنیم ، میشه راهنمایی کنید که میتونه اینکارو بکنه یا باید هزینه من رو که پرداخت کردم برا باز کردن پرداخت کنه . مثلا 340 میلیون به صورت مساوی پول گذاشتیم که مبلغ 260 میلیون برای خودرو گذاشتیم باقی موندش که میشه 80 میلیون نصف برا من نصف برا اون ، حالا باید 40 به من بدهد یا نه

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

چون قرارداد ندارید بر اساس توافق اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد زبانی شما دارد که الان ملزم به انجام تعهدات خود هستید بهتر است سازش کنید تا کار به محکمه نکشد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر، 2 حالت دارد اگر شریک حساب بشید در خودرو هم شریک اید و اگر نه؛ قرض به حساب میاد و قابل برگشت 170 ت