مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام وقت بخیر خسته نباشید
همسرم با حکم قطعی خلع ید انجام داد
خوانده ،پرونده را به دیوان عالی فرستاد و در دیوان عالی پرونده رانقض کردند و به همان شعبه ارجاع شد حالا همسرم می خواهد جلوی پرونده را بگیرد طبق بند الف و ب ماده 10 7آیین دادرسی آیا این روند را انجام دهد بهتر است یا اینکه پرونده روال خود راطی کند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

710 نداریم، اگر منظورت 170 است آن هم واجد حکمی نیست که جلوی رای دیوان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا صاحب خودرو می‌بایست پاسخگو باشد حتما قرارداد محکم تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچگونه تضمینی در مورد این دو راه حل وجود ندارد ماده 170 مانع اجرای حکم دیوان نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست خود را پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ممکن است _ولی ماده 170 مانع حکم دیوان نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که پرونده روال طبیعی خویش را طی نماید.
از سوی دیگر قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 ماده 710 ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرونده در شعبه هم عرض دوباره رسیدگی خواهد شد
و همسر شما هم دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شعبه به دستورات دیوان عمل میکند و در صورتی به رای قبلی اصرار داشت اقدام به صدور رای اصراری مینماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا پرونده مطالعه نشود نمی توان اظهار نظر کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
چنانچه تقاضای استرداد شود قرار سقوط دعوا صادر خواهد شد و امکان طرح مجدد دعوی وجود نخواهد داشت.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است