مشاوره حقوقی رایگان - حساب واسطه

سلام من یه برنامه نویس هستم به تازگی با فردی همکار شدم که به بنده پروژه برای انجام می دهد و هر دفعه از یک شماره کارت متفاوت مبلغ پروژه رو برای بنده کارت به کارت می کنه من هم شک کردم که شاید از دیگران کلاهبرداری و مستقیما به حساب بنده واریز می کند هنوز مطمئن نیستم و فقط در حد حدس و گمان هست ولی میخواستم بدونم اگر یکی از این افراد که به حساب بنده پول واریز کرده شکایتی انجام بدهد و بنده به صورت کامل در مراجع قضایی با مدارک اثبات کنم که اون شخص به بنده پروژه می داده و پول رو از یکی دیگر کلاهبرداری می کرده بنده مجرم شناخته میشم؟ و موظف به بازگشت وجه به افراد شاکی هستم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر بنده به عنوان یک وکیل و متخصص حقوقی حتی یک ریال هم به حساب شما واریز شود باید منشأ قانونی آن محرز باشد در غیر این صورت واریز کننده حق استرداد مبالغ را دارد حتی ممکن است برای شما جرم کیفری نیز متصور باشد بهتر است طرف مقابل کتباً دستور نماید که به فلان حساب واریز کن و دریافت کننده نیز قبول کند در این صورت حواله مطابق قانون مدنی محقق شده است و برای شما مشکلی متصور نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید بررسی بیشتری از این موضوع به عمل آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر برای شما مشکلی پیش نمیاد
شما بعد از واریز وجه از طرف مقابل بخواهید فیش واریزی را برای شما ارسال کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بی گناهی خود را ثابت کنید فقط مکلف به عودت وجه می شوید .

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

امکان دارد، بهتر از بعد هر واریزی از ایشان یک دست نوشته بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است امکان بروز مشکل وجود دارد اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متهم خیر
شما مسئولیت کیفری نخواهید داشت
ولی با شرایط خاصی ، مسئولیت حقوقی خواهید داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به استناد مستندات و قرارداد وپیامکها می توانید برائت خود را ثابت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موظف به عودت وجه هستید لیکن به دلیل عدم اطلاع شما، جرمی متوجه شما نمی‌باشد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در این خصوص می باید در وقت مقتضی و با توجه به شرایط موجود اظهار نظر نمود الان زود است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرثابت کنیدو طرف دستگیر شود شما تبرئه خواهید شد