مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زمان طلاق

با سلام خانم بنده کلاه گذاشت سرم و وکالت طلاق از من گرفت و با یک مردی که دوتا بچه داشت رفت و در جلسات مهریه حضور ندارد و اعسار زدم که دادگاه قبول کرد و ده سکه پیش و چهارماه یک سکه محکوم شوم و الان اعتراض زدم روی رای چون حقوق کارگری من کمتر شده به مبلغ 1200000 تومان است اسفند سال 95 زمان طلاق ثبت شده بنظرتون سکه رو براساس قیمت اسفند 95 که طلاق ثبت شده حساب میکنن چون الان سکه دومیلیون و پنجاه شده و هر روز داره گرونتر میشه و سوال دوم اینکه باید چکار کنم با این کلاهی که سر من گذاشته؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام شما محکوم به پرداخت سکه هستید و قیمت ان ملاک نیست اما میتوانید با توجه به کاهش حقوق و افزایش قیمت سکه دادخواست تعدیل مهریه دهید تا اقساط ان کمتر شود