مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام.
من در ديوان عدالت اداری پرونده ای داشتم كه وقت نظارت اون 13 اسفند 98 بوده. همه لوايح و تحقيقات صورت گرفته و همه چی كامله اما تا حالا رای صادر نشده وقت نظارت جديد هم ندادند. به شعبه مراجعه كردم گفتند در ايام كرونا قاضی شيفتی مياد و وقت نظارت جديد هم تعيين نمی كنيم. تقاضای تسريع بده لايحه تسريع دادم اما هيچ خبری نشد. آيا اگر تسريع رد ميشد بايد در ثنا ثبت می شد؟ از طرفی من شهرستان هستم هر روز نمی تونم برم سر بزنم. به نظر شما چيكار كنم؟ من خيلی به رای نياز دارم
ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کرونا بسیاری از کارها را مختل کرده کار خاصی نمی توانید انجام دهید. منتظر باشید