مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی در دوره آموزشی

سلام وقت بخیر من 30 سالمه و 10سال پیش رفتم سربازی توی دوره اموزشی بودم بعد از دو هفته بخاطر بیماری مادرم مجبور شدم بیام مرخصی و بخاطر یسری شرایط که نیاز بود به بودن من نتونستم برگردم ادامه بدم خدمتمو
مادرم فاقد همسر هست و برادر بزرگترم معافیت کفالت گرفتن بخاطر این موضوع ولی خیلی زود ازدواج کرده و دوتا بچه داره با کلی مشکلات شرایط رسیدگی به مادرم رو تی این 10سال نداشته
یه سوال مهم دارم ایا مجازات فرار در حین دوره اموزشی با دوره یگان فرقی داره؟
و ممنون میشم اگه بدونم چجور رفتار نظامی در انتظار من هست الان؟
ایا اگه قرار باشه ادامه خدمت سربازی رو الان برم بخاطر شرایط مادرم و ناتوانی های جسمیش با توجه به اینکه الان با من زندگی میکنن چقدر احتمال داره که دوره سربازیمو نزدیک به محل زندگی بندازن؟
ممنون میشم از پاسخگویی شما??

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مقاله در سایت گذاشته ایم در بخش پروفایل بنده که به این مقاله مراجعه کنید و مطالعه کنید در زمینه معافیت اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنیو