مشاوره حقوقی رایگان - واریزی پول به دفعات متعدد به کارت شخصی

سلام بنده حدود 11ماه‌ با دختری در رابطه بودم و‌ چون‌ از گذشته شناخت داشتم ازش وارد رابطه شدیم با هم و در همان دوران با حرفها و قول و وعده و وعید برای ازدواج در آینده مرا به خود نزدیک کرد به طوری که در طول 11ماه رابطه حدودا 300میلیون به مبلغ‌های مختلف برایش در کارت مادرش واریز کردم و تمام تراکنش های آن موجود است و الان بعد از این همه زمان میگه من قصد ازدواج ندارم اشتباه کردم این حرف و زدم و بلافاصله وارد یک رابطه جدید دیگه شده گفتم پس پولهایی که با کلک رضایت ازدواج برات واریز کردم را برگردونم میگه برو شکایت کن لطفلا کمکم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید طرح دعوی کنید البته بار اثبات دارد این موضوع