مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مسکونی

سلام. وقت بخیر. میخواستم بدونم اگر در سال اول قرارداد نوشته بشه با کد رهگیری و همه چی درست اما صاحب خانه خونه رو گذاشته برای فروش و من هم بازدید میدم اما هفته آینده قرارداد تمام میشه ایشون به جای 20 درصد یا 25 درصد 35 تا 40 درصد گران کردن و من گفتم پا میشم و ایشون گفتن پول ندارن. من جا دیدم برای جابه جایی اما مطمعنا اگر واحد فروش نره که نمیره پولی به من نمیدن و من میشینم همونجا اما مشکل اینه خونه ای که من دیدم تا هفته آینده اگه نرم برا قرارداد اجاره میدن میره میخوام بدونم صاحب خانه هر وقت دوست داشت میتونه بیاد پول بده بگه پا شو برو؟ اگر پول نداد باید چیکار کنم؟ ممکنه بگه خوب باشه بشین اما برای قرارداد مجدد من رو چند هفته معطل کنه به خاطر مسیر دور و مشغله ای که دارن و بعد چند هفته خونه هم فروش نره پول جور کرده و میاد میگه خوش اومدی و من یک هفته تا 10 روز وقتی که گزاشتم برای پیداکردن واحد جدید باد هوا میشه و هر روز هم نرخ خانه بالا میره. در اصل کل ماجرا اینه از نظر من ایشون با مبلغ 40 درصدی که گذاشتن رو پول خونه من رو مجبور کردن بلند شم چون 40 درصد درست نیست و پول هم ندارن چون برای خرید پول رهن رو هم دادن ، اینطوری من باید چشمم به دهن ایشون باشه که کی چی میگن یا کی نامردی میکنن، آیا تا دیر نشده قبل از رسیدن موعود قرارداد میتونم از حقم دفاع کنم؟ چون با شخصیت ایشون میدونم این عمل ازشون بعید نیست. اگه قراره پا شم سر وقت پول من رو بده که گرفتار نشم . اگه نداد چطوری اذیتش کنم البته واقعا معذرت میخوام اینطوری میگم در اصل نمیخوام ایشون اذیت کنن چون تا العان بازی در آوردن و مثل روز دروغ میگن. رهن خانه نوساز در این منطقه 350 هست ایشون برای ساختمان20 ساله 370 میخوان و پول ندارن هروقت خواستن پول من رو بدن و بگن پا شو. واقعا باید چیکار کنم؟معذرت میخوام زیاده گویی که کردم برای اعصاب بهم ریخته ام هست که واقعا دوره زمونه بدی شده واقعا بعد. اگر کسی میتونه اطلاعات درست بده سپاسگذاری میکنم برای وقتی که میزارن. سپاس.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت و پیچیدگی فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک از جمله قرارداد مربوطه و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .