مشاوره حقوقی رایگان - 16 گرم شیشه داخل خودرو پیدا شده که در کیف خانمی که درداخل ماشین بوده پیدا شده ولی راننده رو گرفتن

16 گرم شیشه داخل خودرو پیدا شده که در کیف خانمی که درداخل ماشین بوده پیدا شده ولی راننده رو گرفتن
مگر نه اینکه جنس رو از کیف خانمی پیدا کردن پس برای او است..پس حالا قاضی راننده رو 5روز حبس کرده تا برن تحقیق کنند وبعد روز 4خانم میارن دادگاه وبا این حال که خوش در داخل کلانتری کردن گرفته ..قاضی ازدست کرده بدون آنکه طرفش یعنی راننده اصلا دردادگاه نبوده وقرار فردا 5 تمام میشود

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده های مواد مخدر پرونده های تخصصی است که باید در شعبه مورد نظر مطالعه شود و در حال حاضر طبیعتا چند روز در اختیار پلیس مبارزه با موارد مخدر قرار می‌گیرد تا تحقیقات کامل شود باید این گفته اثبات شود در غیر این صورت هر دو یا حداقل یک نفر به حبس طولانی مدت محکوم می‌گردد