مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام
بنده با دوستم در اتومبیل در اتوبان متوقف بودیم که پلیس کنار اتومبیل آمده و از بنده راننده اتومبیل تست الکل (120بود) گرفتن و با سرنشینم کاری نداشتن و ماشین را به پارکینگ انتقال دادن و بنده هم به کلانتری رفتم و پرونده تشکیل شد و شرب خمر را نیز در درج اطلاعات پرونده تکذیب کردم و دیگر کاری نداشتن
الان پیامک ارسال شکواییه به شعبه 5 ناحیه 38 آمده و هنوز تاریخ رسیدگی مشخص نشده، می خواستم بدونم رای من ممکن است چه چیزی باشد؟ و اینکه بنده در حین رانندگی نبودم و پیشت فرمان ماشین نشسته بودم و ماشین متوقف بوده است آیا الان میتونم کاری انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به مجازات شرب خمر محکوم میشوید و ارتباطی به رانندگی یا توقف خودرو ندارد
اگر بار اول است ممکن است تخفیف قائل شوند