مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سوابق خدمت سربازی در بیمه تامین اجتماعی

باسلام و احترام
اینجانب .... به شماره شناسنامه ... و کد ملی .... در سال 1374-1375در نیروی انتظامی مشغول خدمت بودم. به دلیل قبولی دانشگاه پس از 10.5 خدمت سربازی در سال 1375 به دانشگاه رفتم. پس از اتمام دوره لیسانس به دلیل جانبازی و حضور در جبهه پدرم مابقی خدمت را معاف گردیدم. لذا پس از مراجعه به نیروی انتظامی به دلیل نبود سوابق و کارت پایان خدمت امکان استفاده از سوابق خود حین خدمت سربازی در سوابق بیمه را ندارم.
لطفا رهنمود فرمائید چگونه و از چه مرجعی می بایست موضوع را پیگیری نمایم.
باسپاس فراوان