مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام. من 12سال پیش با کسی شریک بودم و ورشکست شدیم و یک فقره چک از من داشت بعداز 10 سال چک به مبلغ 40میلیون بود رو به جریان انداخت و مبلغ 200ملیون از من گرفت که به بدبختی جورش کردم الان نمیدونم واقعا از من چک دیگه ای داشته یا نه بازم حکم جلب منو گرفته و مبلغ بدهی 800ملیون زده من نمیدونم چطور حکم جلب گرفته آخه نه پیامی از ثنا اومده نه شکایتی نه دادگاهی یکدفعه حکم جلبم اومده من چکار باید بکنم و با چه مدرکی حکم جلب منو گرفته و من هم رسیدهایی دارم که 12سال پیش مبالغی به حساب ابشون واریز کردم با این رسیدها میتونم ثابت کنم که من بدهی به این ندارم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ببینید به استناد چه پرونده حکم جلب گرفته وبعد از فهمیدم مطالعه کنید وواخواهی دهید ورسیدهای خودرا ضمیمه کنید