مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام

سلام من از کمیته امداد سه سال پیش سی میلیون وام خوداشتغالی گرفتم. امسال گفتند تا سقف 150 میتونستی بگیری و اگر میخوای مابه التفاوت را پرداخت میکنیم. اما بانک میگه شما فقط یک وام اشتغال میتونی بگیری وباید 25میلیون مانده از وام قبلی راتسویه کنی تا این وام رابگیری . اسم وام جدید راتوسعه ای عنوان کردند ولی باز بانک امتناع میکند و میگه قانون جدید میگه شما فقط میتونی یک وام اشتغال بگیری.
از طرف دیگر من قبل از این جریان درخواست وام کارگاه از اداره کار داشتم که مبلغش 250 میلیون هست و چهارنفر زیر مجموعه معرفی کردم.
الان سوالم اینه آیا اگر من 25ملیون راتسویه کنم و وام توسعه ای کمیته را بگیرم آیا این وام دوباره مانع وام کارگاه نمیشود؟ از کجا میتونم به جواب قطعی برسم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد بانکی است و سوال حقوقی نیست